Innovatív Német Napelemek

Innovatív Német Napelemek

10év helyett, 20év Teljeskörű Garanciát kapsz nálunk

20év helyett30év Teljesítmény Garanciát kapsz nálunk

Kínai helyett, Német minőséget és biztonságot kapsz

Miért drágább az olcsóbb?

Fontos, hogy a tetőfelületedet mennyire használod ki!

Ha alacsony watt számú, kínai paneleket teszel fel (270W-290W-ig), akkor elpocsékolsz egy csomó értékes energiát.

Magas watt számú (310W-405W-ig) panelekkel ugyan akkora méretű tetőfelületen, sokkal nagyobb termelést tudunk elérni, ezzel a fűtésedet is ki tudjuk váltani.

Így lesz rezsimentes az Otthonod!

Általános-, Okos-, Cellaoptimalizált

Napelem

Összehasonlítás

Egy átlagos rendszernél - akár csak madárpiszok, hó vagy por miatt - árnyék alá kerül az egyik panel, az fogyasztóvá válik és az az összes többi panel termelését is rontja onnantól! Hibája még, hogy csak 1 termelési számot látsz. Azt, hogy egész rendszered összesen mennyit termelt.

Az okos rendszereknél, mint a SolarEdge, panelenként optimalizálunk, ezért minden panel független lesz egymástól. Sőt, az inveter még az áram erősségét is kontrolálni tudja, ezzel hosszabb élettratama lesz a rendszerednek. A legkedveltebb tulajdonsága mégis az, hogy innentől panelenként fogod látni a termelést a telefonodon. Ez előszöris nagyon vonzó látvány, illetve praktikus, mert ha 1 panellal gond lenne, azonnal látod, nem csak 1 év múlva, mikor jön az elszámolás (vagy még akkor sem).

A Cellaoptimalizált rendszerednél már a panelen belül, a cellák is függetlenek ezzel kimaximalizálva a lehető legnagyobb termelést!

Plus!: 100%-ban HotSpotFree - Forrópont mentes panelek.

Tehát nincs túl melegedés, nincs tűzeset, de van biztonság!