Innovatív Svájci Napelemek

Innovatív Svájci Napelemek

10év helyett, 20év Teljeskörű Garanciát kapsz nálunk

20év helyett30év Teljesítmény Garanciát kapsz nálunk

Kínai helyett, Svájci minőséget és biztonságot kapsz

Miért drágább az olcsóbb?

Fontos, hogy a tetőfelületedet mennyire használod ki!

Ha alacsony watt számú, olcsó paneleket teszel fel (300-380W-ig), akkor elpocsékolsz egy csomó értékes helyet (és persze jövőbeni energiát).

Magas watt számú (440-590W-ig) panelekkel ugyan akkora méretű tetőfelületen, sokkal nagyobb termelést tudunk elérni, így ezzel akár a fűtésedet is ki tudjuk váltani.

Így lesz rezsimentes az Otthonod!

Általános-, Okos napelem

Összehasonlítás

Egy átlagos rendszernél - akár csak madárpiszok, hó vagy por miatt - árnyék alá kerül az egyik panel, az fogyasztóvá válik és az az összes többi panel termelését is rontja onnantól! Hibája még, hogy csak 1 termelési számot látsz. Azt, hogy egész rendszered összesen mennyit termelt.

Az okos rendszereknél, mint a SolarEdge, panelenként optimalizálunk, ezért minden panel független lesz egymástól. Sőt, az inveter még az áram erősségét is kontrolálni tudja, ezzel hosszabb élettratama lesz a rendszerednek. A legkedveltebb tulajdonsága mégis az, hogy innentől panelenként fogod látni a termelést a telefonodon. Ez előszöris nagyon vonzó látvány, illetve praktikus, mert ha 1 panellal gond lenne, azonnal látod, nem csak 1 év múlva, mikor jön az elszámolás (vagy még akkor sem).

Plusz:

100%-ban forrósodás ellenálló

Tehát nincs túl melegedés, nincs tűzeset, de van biztonság!