Generálkivitelezés
Itt add meg az alcímet

Generálkivitelezés

Magyarország vezető, legmegbízhatóbb kivitelezői által

Építés (magánszemély)

Nemzetközi szinten piacvezető építőanyag kereskedő partnercégeinkkel közösen kínálunk Magyarországon prémium minőségű kivitelezést. Rezsi mentes otthonokat készítünk, akár geotermikus fűtéssel, a legkorszerűbb energetikai megoldásokkal!

Építés (céges)

Olyan kiemelt építőipari partnerekkel rendelkezünk, akik kifejezetten a vállalati szektor fejlesztésével foglalkoznak. Így aztán egy irodaház teljeskörű felépítése, egy csarnok gyors felhúzása vagy egy raktár praktikus kibővítése gyerekjáték a számunkra!

Hőszigetelés

Itt is teljeskörű kivitelezést kínálunk. Melyhez akár európai uniós pályázati lehetőséget is tudunk szerezni ügyfeleink számára, így mindösszesen a projektnak csak a 10%-át kell önerőből kifizetniük, majd részletekben visszafizetni az Európai Uniónak.

Nyílászárócsere

Itt is teljeskörű kivitelezést kínálunk., melyhez akár európai uniós pályázati lehetőséget is tudunk szerezni ügyfeleink számára, így mindösszesen a projektnak csak a 10%-át kell önerőből kifizetniük, majd részletekben visszafizetni az Európai Uniónak.

Belső felújítási munkálatok

Akár a cégednek az irodáját, akár a családi házadnak a nappaliját szeretnéd felújítani, mi mindegyikre megkerestük és meg is találtuk a legmegbízhatóbb, piacvezető partnereket, így egy instabil piacon is biztos kezekben tudhatod ingatlanodat és a végeredményt garantált siker lesz!