Generálkivitelezés

Generálkivitelezés

Magyarország vezető, legmegbízhatóbb kivitelezői által

Építés (magánszemély)

Nemzetközi szinten piacvezető építőanyag kereskedő partnercégeinkkel közösen kínálunk Magyarországon prémium minőségű kivitelezést. Rezsi mentes otthonokat készítünk, akár geotermikus fűtéssel, a legkorszerűbb energetikai megoldásokkal!

Építés (céges)

Olyan kiemelt építőipari partnerekkel rendelkezünk, akik kifejezetten a vállalati szektor fejlesztésével foglalkoznak. Így aztán egy irodaház teljeskörű felépítése, egy csarnok gyors felhúzása vagy egy raktár praktikus kibővítése gyerekjáték a számunkra!

Hőszigetelés

Itt is teljeskörű kivitelezést kínálunk. Melyhez akár európai uniós pályázati lehetőséget is tudunk szerezni ügyfeleink számára, így mindösszesen a projektnak csak a 10%-át kell önerőből kifizetniük, majd részletekben visszafizetni az Európai Uniónak.

Nyílászárócsere

Itt is teljeskörű kivitelezést kínálunk., melyhez akár európai uniós pályázati lehetőséget is tudunk szerezni ügyfeleink számára, így mindösszesen a projektnak csak a 10%-át kell önerőből kifizetniük, majd részletekben visszafizetni az Európai Uniónak.

Belső felújítási munkálatok

Akár a cégednek az irodáját, akár a családi házadnak a nappaliját szeretnéd felújítani, mi mindegyikre megkerestük és meg is találtuk a legmegbízhatóbb, piacvezető partnereket, így egy instabil piacon is biztos kezekben tudhatod ingatlanodat és a végeredményt garantált siker lesz!