Franchise Partner

Franchise Partner

Töltsd ki az alábbi kérdőívet - kérjük lehetőleg minden kérdésre válaszolj:

(A bemutató anyagban találod a franchise irodák típusának fontosabb leírását)


MAGYARORSZÁGON ROBBANÁSSZERŰ NÖVEKEDÉS MUTATKOZIK A NAPELEMEK IRÁNT!
AZ ÉRTÉKES ÜZLETEMBEREK FELISMERIK ÉS MEGRAGADJÁK EZT AZ ALKALMAT!
MI ŐKET KERESSÜK!

HOGY ÉRZED? KÖZTÜNK A HELYED?

RÓLUNK

A napelemekre irányuló tevékenységünk hosszas piackutatás, valamint több éves szakmai tapasztalat folytán alakult ki. Rengeteg szorgalommal, munkával és kreativitással folytatódott számos, világviszonylatban is ismert napelemgyártó és kivitelező mentorállása mellett.

Mára már saját csapatokkal dolgozunk, akik segítségével olyan termékeket, valamint munkafolyamatokat állítottunk össze ügyfeleink számára, akik a minőséget és megbízhatóságot részesítik előnyben, a maximálisan elérhető garanciaidő mellett.

A Horvation Energy Group maga a gondoskodás, mely biztonságot nyújt ügyfeleink számára, hiszen segítségünkkel több évtizeden át nem jelentenek gondot a lakhelyük, vállalkozásuk állandó költségei.

Válasszon minket Ön is, és tapasztalja meg a Horvation Energy Group által nyújtott lehetőségeket!

Ha elég tapasztalattal rendelkezik, vagy már született vezetőnek érzi magát, csatlakozzon a franchise hálózatunkhoz és nyissa meg saját irodáját!

MIÉRT ÉRDEMES FRANCHISE PARTNERNEK LENNIE?

STABILITÁS - napelemek robbanásszerű beruházásai mellett egy kész üzleti modelhez való csatlakozást biztosítunk, mely problémamentes és kijárt út a garantált siker érdekében.

ÖNÁLLÓSÁG - Önálló munkavégzés, hogy saját maga ossza be idejét, és a profit amit termel végre saját magát illeti meg és gazdálkodhat vele!

TÁMOGATÁS - Közös érdekünk, hogy sikeres legyen! Legyen az betanulás, marketing, toborzás, elindulás. Mi mindenben segítünk!

A Horvation Energy Group franchise koncepciója: A Horvation franchise iroda megnyitása esetén mindig a kiválasztott franchise partner a beruházó, és a beruházás megvalósítását követően, mint üzemeltető elkötelezett a hazai zöld energiában - napelemrendszerekben - rejlő lehetőségek ismertetésében, betartva a Horvation franchise előírásait.

JELENTKEZÉSI LAP

Kérjük töltsd ki a fenti adatlapot és munkatársunk hamarosan felveszi Veled a kapcsolatot!